Goedkope verhuisfirma Turnhout

Is verhuizen goedkoop?

Een verhuizing vergt op zich altijd een hap uit uw budget. Daarom zetten we bij verhuisfirma ABC Verhuizers in op een totaalaanpak en efficiëntie voor uw verhuizing. Deze is uiteraard gestoeld op jarenlange ervaring. Paul Baeken, uw verhuisplanner heeft vele jaren een verhuisfirma in Turnhout geleid en heeft nu de grote stap naar verhuisfirma ABC Verhuizers gezet.

De efficiëntie in onze verhuisfirma bevindt zich op verschillende vlakken. Een klassiek verhaal bij andere verhuisfirma’s is het afgelasten van een verhuis omdat de ladderlift niet hoog genoeg reikt. Onze verhuisliften kunnen uitzonderlijk tot op het 14e verdiep zo kunnen de verhuizers van onze verhuisfirma werkelijk elke verhuizing aan.

Heel de checklist voor uw verhuis

Voorts kan u stoelen op de technische ervaring van onze verhuizers. Zij zullen, indien gewenst, al uw meubelen in een mum van tijd demonteren en terug monteren op bestemming. Zo bespaart u een hoop tijd en dat is net wat een verhuizing goedkoop maakt. Onze verhuisfirma zal zelfs instaan voor het inpakken van uw inboedel als u daar de tijd niet voor heeft.

Maak gerust een checklist met taken voor uw verhuizing, dan zal Paul Baeken u vrijblijvend met raad bijstaan voor we overstappen naar de verhuizing zelf. Contacteer ABC Verhuizingen te Turnhout voor meer informatie: 014/41 41 81