Huren van een verhuiswagen

Waar verhuizen ABC Verhuizers?

Met basis in Turnhout rijden onze verhuiswagens vooral in de provincies Antwerpen en Limburg. In de Kempen voeren onze verhuiswagens dagelijks verhuizingen uit van Arendonk tot Zoersel. U kan de verhuiswagens van ABC Verhuizers uiteraard reserveren voor de gewenste afstand en duur van uw verhuizing.

De service van onze verhuiswagens geldt vanzelfsprekend ook voor al onze andere verhuisdiensten. Waar u ook bent, u kan steeds rekenen op de verhuisliften van ABC Verhuizers. Deze liften reiken tot het veertiende verdiep. Zo bent u niet alleen gediend in kleinere gemeentes als Beerse en Vosselaar, maar kan uw verhuizing ook doorgaan in grotere steden als Turnhout en Antwerpen.

Verhuizen naar het buitenland

Wie een kijkje op de kaart van de provincie Antwerpen neemt, ziet dat Turnhout dicht bij het grensgebied met Nederland ligt. Het spreekt voor zich dat onze verhuiswagens meer dan eens over grens rijden om verhuizingen van of naar Nederland uit te voeren.

Contacteer ABC Verhuizers vrijblijvend voor meer informatie over de routes van onze verhuiswagens. U zal zien dat zij geen enkele uitdaging uit de weg gaan en dat uw spullen in veilige handen zijn.